Арматура для будівництва, застосування та ціна


Металеві прути арматури різної форми діаметра і довжини використовуються для зв’язки між собою шарів бетону, перерозподіляють навантаження і виконують, роль армуючого елемента залізобетонних конструкцій.

Сучасне будівництво неможливо уявити без широкого використання сортового металу. Найбільш популярний на нинішньому ринку є будівельна арматура. Це пов’язано з тим, що необхідні для будівництва сучасних будівель зі скла і бетону структурні компоненти створюються завдяки металопрокату.

Застосування арматури

Рифлена арматура цінується не тільки завдяки гарантованій нею високої надійності будівельних об’єктів і прекрасних показників пластичності. Вона забезпечує знижений рівень спірнності в бетонній масі й хорошим зчепленням з нею. За допомогою металу зміцнюються бетонні конструкції, формуються плити перекриття, облаштовується фундамент і каналізаційні системи, армується цегляна кладка, зводяться будь-які опори й багато іншого. Вона також широко застосовується при виготовленні сіток, сходів, огорож та інших металевих конструкцій зварного типу.

Саме завдяки цьому виробу технології будівництва не тільки забезпечують міцність будівель, що, відповідно, гарантує їх довговічність. Даний, незамінний компонент будівельних технологій сприяє збільшенню швидкості зведення будівель. Якщо ж говорити про їх архітектурних рішеннях, то вміле використання прутів розширюють можливості в плануванні й конфігурації інтер’єрів будівель. Адже кожен хоче жити не тільки в надійному, але і в зручному, затишному для нього будинку.

Переваги

Сьогодні неможливо навіть уявити весь той найширший спектр будівельних і відновлювальних робіт без даного продукту, в якому застосовуються гнучкі стрижні. Вони досить добре ховаються в бетонній масі. Тільки будівельники знають особливість металу і бетоні.

Несприйнятливість до корозії та іншим впливам хімічних і біологічних факторів — найбільш очевидні переваги цього актуального для сучасного будівництва товару, пропонованого нашим магазином. Серед переваг сталевої арматури відповідність строгим параметрам зварювання і тривалий період гарантованої безпечної експлуатації

Типи та види арматури

Завдяки сучасним технологіям будівельна індустрія забезпечена різними видами: робочої, монтажної, конструктивної, анкерної. Магазини металопрокату пропонують різні типи арматурних стержнів, як гарячекатані стрижневі, так і холоднотягнуті дротові. У категорію першої входять сталеві стрижні будь-якого діаметру в незалежності від способів і форм промислових поставок (в прутках, мотках або бунтах). Різний хімічний склад, будова, форма та інші характеристики дозволяють розширити її сортимент в залежності від умов використання.

Де купити арматуру в Києві недорого?

В Інтернет-магазині купити арматуру в Києві можна від 8 мм до 32 мм. Щоб вибрати необхідний діаметр і оформити замовлення, вам потрібно лише зайти на сайт інтернет-магазину «Стіллар». Тут ви знайдете найрізноманітніші види арматурних основ за розумною ціною. Чи не багато компаній можуть дозволити собі низькі ціни на арматуру в Україні.

Металопрокат у Києві шукати потрібно у перевірених фірмах, які довгий час на ринку України, та добре себе зарекомендували. Визначившись з типом, розміром і діаметром, ви можете замовити різання металу.

Джерело: https://karrespondent.com/stroytel-naia-armatura-ee-funktsyy-preymushchestvo-y-tsena/

0 comments on “Арматура для будівництва, застосування та ціна

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *







Нові коментарі




    Транспортний портал

    Реклама

    Ми в соцмережах